Hardware Upgrade

computer_pc_upgrade_jacksonville_fl
Werkt Windows 7 niet zo vlot als u zou willen, dan is het mogelijk dat u eenvoudigweg te weinig RAM of videogeheugen hebt.

Schop je wel eens tegen je computer omdat die zo verschrikkelijk langzaam is? Wil je al tijden en beter (of sneller) model maar heb je er geen geld voor? Dan is het misschien tijd om onderdelen van je computer te vervangen. Vaak kun je je computer veel sneller krijgen voor niet te veel geld. Je moet alleen wel weten wat je moet vervangen!

Windows XP SP3 draait prima op één GB RAM met een videokaart van 128 MB, maar voor bijvoorbeeld Windows 7 zijn dit minimale systeemeisen. In dat geval is het zeker de moeite waard het RAM en videogeheugen uit te breiden, voor zover uw moederbord dat toelaat. Duur hoeft dit niet te zijn. Een extra reepje geheugen van één GB en een videokaart van 256 of 512 MB haalt u al voor vijf tientjes in huis.

Uurtarief is €50,- per uur inclusief btw voor particulieren , In twee uur kan een hele pc gebouwd worden. Deze prijzen zijn exclusief onderdelen.