Particulieren Diensten en Tarieven

Voor onze Particuliere klanten hebben wij een breed pakket aan diensten. Bij ons kunt u op een betaalbare manier uw computer of laptop het nodige onderhoud bieden. Tevens bieden wij een 48 uur klaar garantie mits onze voorraad dit toestaat.

Bij Computer-Guy bent u gegarandeerd van goede reparatie en wanneer er geen mogelijkheid tot reparatie is, dan betaalt u helemaal niks. Is uw computer/laptop niet meer te repareren dan geven wij u graag advies over het aanschaffen van een nieuwe computer/laptop bij ons bedrijf.

Windows installatie €85,-

Uw computer is toe aan een nodige herinstallatie of u wilt een nieuwe installatie op een nieuw systeem. Wij installeren het besturingssysteem inclusief alle drivers, update’s, Anti- Virus programma, en het Office pakket! Ook uw eigen gewenste programma’s worden tijdens de installatie geïnstalleerd. (OPGELET! Wij werken alleen met originele software)

Computer APK €60,-

Uw computer loopt traag, maakt geluid, is stoffig en vaak zijn de kabels in de systeemkast een rotzooi.. Hiervoor hebben wij de Computer- APK!
De Computer wordt zowel van binnen als buiten gereinigd, en zelfs alle kabels worden netjes gebonden en indien nodig vervangen! Als de APK voltooid is dan is de computer virus-, spy- en adwarevrij. Ook het register waar vaak veel fouten te vinden zijn wordt geschoond. Hierdoor zal uw computer een stuk sneller worden.

Alle overige foutmeldingen en problemen worden tevens ook opgelost. Wij checken zelfs de uitbreidingsmogelijkheid of gewenste veranderingen voor een betere prestatie voor uw pc of laptop kunnen zijn; Hierover komen wij met een uitvoerige begrijpbare rapportage! (geheel gratis natuurlijk)

Inbouwen en installatie hardware €30 p.u,-

Ook het inbouwen van nieuwe hardware of het bouwen van nieuwe computers wordt door ons gedaan. De software installatie van het betreffende product hoort hier ook bij.

Installatie/herinstallatie software €30,- p.u
Een of meerdere programma’s (Office pakket, Adobe pakket) of drivers moeten (opnieuw) geïnstalleerd worden, bijvoorbeeld dat van uw printer, audio, VGA, chipset etc.. etc.. Wij vinden voor ieder probleem snel de juiste oplossing.

Draadloos Internet/Router/Thuisnetwerk installatie €30,- p.u

Om bij u thuis een draadloos netwerk te komen aanleggen, of zelfs een heel thuisnetwerk met netwerk gekoppelde apparaten als printers, spelcomputers en PDA’s dient er wel een afspraak te worden gemaakt. Wij hebben de perfecte ervaring om van uw bekabelde internetverbinding een draadloos beveiligd netwerk te maken. Wij leveren tevens ook de Routers en benodigde randapparatuur mocht het nodig zijn.