Particulieren Doelgroep : Welke bent u ?

Er zijn vier doelgroepen onder particulieren waar Computer-Guy rekening mee houdt:

1. De individuele computergebruiker
In het algemeen : chaotisch surfen op internet (alle links uitproberen), chatten, downloaden en uploaden, nieuwe onbekende programma’s installeren en uitproberen,spelletjes spelen, geen back-up regelmatig maken.
De computer wordt traag en als de computer niet goed werkt denkt men eerst dat men een nieuwere duurdere computer moet kopen. Computer-Guy heeft veel betere en goedkopere oplossingen voor deze groep.

2. Gamers
Algemeen voor deze groep computergebruikers is bekend dat de computers sneller verouderen dan bij andere groepen. Meestal wordt vergeten de computer te tunen voor een snellere prestatie, waardoor veel warmte wordt geproduceerd. Dit kan leiden tot problemen met individuele computeronderdelen. De harde schijf blijft altijd dezelfde data van zware spelletjes lezen, waardoor het oppervlak na een tijdje wordt beschadigd. Computer-Guy weet wat gamers willen uit ervaring.

3. Multiple gebruikers van een computer of een thuisnetwerk
Deze groep gebruikers heeft kenmerken van de typische thuisgebruiker en van gamers. Dit geeft een lastige combinatie van problemen met de computer. Maar ook hier maakt Computer-Guy deel van uit.

4. Muziek- en Multimedia hobbyisten
Meestal leren deze mensen zelf hun computer te onderhouden, omdat hun hobby zijn eigen voorwaarden stelt. Daardoor is er vaak weinig vertrouwen in ICT- specialisten. Als het probleem tussen hardware, drivers en software ingewikkeld is, gaat men experimenteren, en dit kan leiden tot veel tijdverlies en uiteindelijk ook veel geld. Een goede en getunede werkset-up met goed geregelde back-up is een topdoel.

Computer-Guy heeft oplossingen voor elke doelgroep en elke situatie. Het is nooit te laat om onze ICT- diensten in te roepen.